alates

2010

Otse Ahjust suitsusingid, pagaritooted ja gurmee

 

Austades vanaemade traditsioone

Kõik meie tooted on naturaalsed ja valmivad järgides vanu traditsioone ning retsepte

Lihatoodetes kasutame vaid värsket Eesti liha. Pagaritooted on valdavalt juuretise põhjal. Küpsetistes kasutame vabapidamisel olevate õnnelike kanade mune.

Peakokk

Maario

Saag

Ootame kõiki külla reedel

Kuidas valmib ehe suitsusink

Vanasti tegime me seda päris saunas. Nüüd oleme ehitanud eraldi pisikesed saunakesed, kus on puukeris sees.

Kõik algab heast Eesti lihast

Selleks, et suitsusink saaks parim, peab ka liha olema parim. Värske ja spetsiaalselt valitud Eesti liha toome esmaspäeval.

Liha läheb soola

Kui oleme esmaspäeval värske Eesti liha ära toonud, läheb liha soola, kus ta on kuni reedeni. 

Suitsutamine

Sooldnunud liha läheb suitsuahju reede varahommikul ning veedab ahjus terve päeva. Õhtul kell 17:00 võtame suitsusingid ahjust välja ning sooja sinki Otse Ahjust saab talust kohapealt reedeti kell 17-20.

Pagaritooted

Meie leivad on äratuntavad viljapea kaunistusega

Viljapea kaunistus

Meie leivad on äratuntavad viljapea kaunistuse järgi.

Juuretis

Leibade tegemisel kasutame enda juuretist, mis on laagerdunud üle 10 aasta.

Rukki täisterajahu

Leibade tegemisel kasutame rukki täisterajahu ning lisame natuke ka linnase jahu.

Karaskid ja Sepikud

Meie karaskid valmivad odrajahust ning sepikud mitmevilja jahust.

Pärna Talu Gurmee

Pärna Talu gurmee raames teeme erilisi maitseid ning pöörame palju tähelepanu ka visuaalsele ilule.

Vanaema retsept

Mitmed meie gurmee tooted tuginevad vanaema retseptile, mida oleme veidi kaasajastanud.

Kvaliteet

Kõik meie tooted valmivad värskest ja kvaliteetsest toorainest. Näiteks munad on talu vabapidamisel kanade munad.

Ilu

Meile väga meeldib, kui toit näeb ka ilus välja. Seepärast mõtleme alati ka sellele, et kuidas seda serveerida, et oleks ilus ning oleks mõnus ja mugav nautida.

Otse Ahjust klassika reedeti kell 17-20

Need maitsed on meil alati valikus

Seljakarbonaad

Mõnusalt soolane ja mahlane Eesti lihast suitsusink seljakarbonaad.

Peekon

Mõnusalt mahlane ja soolane Eesti lihast suitsusink peekon.

Pardifilee ja Kanafilee

Suitsutatud parti ja kana me iga reede ei tee. Jälgi meie Facebooki saadavuse osas.

Rukkileib

Meie enda juuretisega valmistatud rukki täisterajahust leib.

Karaskid ja Sepikud

Meie karaskid valmivad odrajahust ning sepikud mitmevilja jahust.

Kartulisalat

Kartulisalatit teeme meie enda suitsusingist.

Pasteedid

Teeme erinevaid gurmeepasteete, sh ka konjakiga Maxime Trijol XO.

Soolakaramell

Retsepti leiutas 1977 Le Roux ja Maario täiustas 2010.

Crème brûlée

Crème brûlée valmib vabapidamisel talu kanade munadest.

Rullbiskviit

Mahlane rullbiskviit on tehtud vabapidamisel talu kanade munadest.

Soe söök

Igal reedel teeme ka sooja sööki, mida saab kohapeal nautida- nt pitsa ja šašlõkk.

Väga ilus leib

President Kersti Kaljulaid külastas meid Luige laadal ja ütles meie leiva kohta, et meil on väga ilus leib

– President Kersti Kaljulaid

Konkurss “Laada Päts”

Sõmeru Maaelufestivalil võitsid meie Kanepiseemne leib ja Rabarkerikarask tunnustuse

– Sõmeru Maaelufestival

Parim Karask

Postitee Maitse 2022 tunnustas meie karaski parimaks aastal 2022

– Postitee Maitse

Võta meiega ühendust

ADDRESS: PÄRNA TALU, KASTRE VALD, TARTUMAA

PHONE: 53869682

EMAIL: maario.saag@gmail.com

© Pärna Talu ja Pärna Talu Gurmee